Hej
Lite info om de gårdsskyltar som en del av oss tänkt skaffa. På senaste mötet enades vi om en mall att använda till skyltarna. Mallen har ett begränsat textutrymme på ca 1260 svenska tecken och ca 650 engelska tecken.

För att komma vidare med skyltarna gör vi enklast på följande sätt.

1. Börja med att öppna det dokument som följer med i det här mailet (sist i mailet). Det är ett exempel som visar hur mycket text som får plats. Där finns också en bild på den mall vi valt.

2. Skriv ned den text du vill ska vara med på skylten. Det räcker med den svenska texten. Vi får hjälp med översättningen. Är du duktig på engelska får du gärna skriva den engelska delen med.

3. Leta reda på 8 bilder du vill ha med.

Vi kommer att lägga över alla bilder och text filer till ett USB-minne som vi ger till Gudrun på Ovanåker turism. Hon hjälper sedan till med slutarbetet.

För underlätta insamlingen av materialet kan ni maila bilder och text till mig. Jag lägger in dem på USB. Min mailadress är This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

VIKTIGT!
För att inte blanda ihop bilderna ska de döpas med gårdsnamnet, t ex hisved_bild1.jpg, hisved_bild2.jpg osv.

Nästa möte är den 11e april kl 18 i bygdegården. Det vore jättebra om ni kan ha ett textförslag klart och ha skickat bilder till mig då.